Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των Εισαγωγικών Εξετάσεων 2019.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται το παρακάτω αρχείο, κατεβάστε το από εδώ

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 17:00 θα γίνει στο αμφιθέατρο του σχολείου η παρουσίαση οργάνων. Η παρουσία όλων των επιτυχόντων (σειρά κατάταξης 1-72) καθώς και των επιλαχόντων με σειρά κατάταξης από 73 μέχρι 80 είναι αναγκαία προκειμένου να μας δηλώσουν το όργανο επιλογής. 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί υποψήφιοι,

σας ανακοινώνουμε το τελικό πρόγραμμα των εισαγωγικών εξετάσεων 2019. Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται σε δύο μέρη, το Γραπτό και το Προφορικό.

 

Γραπτές εξετάσεις (για όλους τους υποψήφιους):

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 - 10:00 πμ (ώρα προσέλευσης 9:00 πμ)

 

Προφορικές εξετάσεις:

Θα διεξαχθούν σε τρεις διαδοχικές ημέρες, από Τετάρτη 19/6 μέχρι Παρασκευή 21/6 από δύο εξεταστικές επιτροπές που θα εξετάζουν ταυτόχρονα.

Κάθε υποψήφιος πρέπει να εντοπίσει τον δικό του Αύξοντα Αριθμό Υποψηφίου (στήλη Α/Α) στον ακόλουθο πίνακα για να μάθει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της προφορικής του εξέτασης, καθώς και τον αριθμό της εξεταστικής επιτροπής από την οποία θα εξεταστεί. 

(Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε τον παραπάνω πίνακα, κατεβάσετε το αρχείο από εδώ)

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Αγαπητοί γονείς,

το Μουσικό Σχολείο Αθήνας από τη Δευτέρα 6/5 μέχρι και την Παρασκευή 31/5/2019 θα δέχεται αιτήσεις για τη συμμετοχή στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Α' Γυμνασίου του σχολικού έτους 2019-20. 

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν:

α. Με επίσκεψη στο σχολείο μας (Δράκοντος 37, Ακαδημία Πλάτωνος), καθημερινά 8:30 - 15:00

β. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 

  • Κατεβάστε, εκτυπώστε και συμπληρώστε την αίτηση 
  • Φωτογραφίστε ή σαρώστε τη συμπληρωμένη αίτηση (2 σελίδες) καθώς και το αποδεικτικό διεύθυνσης μονίμου κατοικίας. (Σιγουρευτείτε ότι είναι ευανάγνωστα τα στοιχεία!)
  • Επισυνάψτε τα άνω αρχεία σε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: "Αίτηση" και το ονοματεπώνυμο του υποψήφιου Αποστολή στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Περιμένετε για απάντηση εντός της επόμενης εργάσιμης με τον Αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σας

Παρακαλούμε, συμβουλευτείτε τη σχετική μας ανάρτηση για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας βρίσκεται εντός των περιοχών που αντιστοιχούν στο σχολείο μας.

Αγαπητοί γονείς των υποψήφιων μελλοντικών μαθητών μας,

σας ενημερώνουμε ότι η Προσομοίωση Εξετάσεων θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 17:00 στο χώρο του σχολείου μας. Η παρουσία είναι προαιρετική.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το γραπτό μέρος της εξέτασης είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 10:00 (ώρα προσέλευσης 9:00) για όλους τους μαθητές, ενώ για την προφορική εξέταση θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση.

 

Αγαπητοί γονείς,

από Δευτέρα 6 Μαΐου και μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 το σχολείο μας δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις εισαγωγής στην Α' Γυμνασίου του σχολικού έτους 2019-20. Δικαίωμα αίτησης έχουν οι γονείς των μαθητών της Στ' Δημοτικού, των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται εντός των περιοχών που αντιστοιχούν στο μουσικό σχολείο Αθήνας, σύμφωνα με τη χωροταξική κατανομή Αττικής: 

 

Η περίοδος αιτήσεων για τις Εισαγωγικές εξετάσεις 2019 παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου. Τη Δευτέρα το σχολείο είναι κλειστό λόγω εκλογών. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεχόμαστε αιτήσεις και ηλεκτρονικά.