Μια πολύ όμορφη εμφάνιση στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε το Φωνητικό Σύνολο του Σχολείου μας!

Την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 τίμησε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, με εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Το Φωνητικό Σύνολο του Σχολείου μας, αποτελούμενο από όλους τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου, πλαισίωσε την εκδήλωση με άσματα της εποχής, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους. Οι μαθητές, εκτός από την πολύ όμορφη ερμηνεία, που χάρισαν στους παρευρισκόμενους, απόλαυσαν και οι ίδιοι την εμπειρία της εμφάνισης σε έναν τόσο σημαντικό χώρο. Τη διδασκαλία και διεύθυνση του Συνόλου είχε ο αρχιμουσικός και καθηγητής κ. Δημήτρης Καραβέλης. Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια κ. Μαρία Κωλέττη.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρίσκονταν ο νυν και ο τέως Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι της Βουλής, ο Γενικός και ο Ειδικός Γραμματέας, οι Πρόεδροι των κομμάτων, οι Βουλευτές, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθήνας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους υπεύθυνους καθηγητές για αυτήν την πολύ όμορφη εμφάνιση!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση του Συνόλου πατώντας στην παρακάτω εικόνα.

Μουσικό Σχολείο Αθήνας στη Βουλή των Ελλήνων

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την ίδια εκδήλωση