Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 44215/Δ2/25.04.2024 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2024 - 2025, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο/η υποψήφιος/α.

Για το Μουσικό Σχολείο Αθήνας, δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις της α΄ γυμνασίου σχολικού έτους 2024-2025 έχουν οι γονείς των μαθητών των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται εντός των περιοχών (πατήστε στον σύνδεσμο), βοηθητικός χάρτης (google maps).

Διαδικασία υποβολής αίτησης:

  • Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής σας παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/V1AScMvWbXU2YSPg9         

       (σε περίπτωση που δεν ανοίγει στη μηχανή αναζήτησης  η φόρμα, παρακαλούμε να αντιγράψετε και επικολλήσετε                τον παραπάνω σύνδεσμο στη μηχανή αναζήτησης)                                                          

  • Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής σας, μπορείτε να την καταθέσετε αυτοπροσώπως στο Μουσικό Σχολείο Αθήνας (Δράκοντος 37, Αθήνα), 09.00 - 13.00 καθημερινά από τις 13 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024, προσκομίζοντάς την μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πατήστε στον σύνδεσμο). 

Η διαδικασία επιλογής μαθητών/τριών για την εισαγωγή τους στην Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 30 Ιουνίου. Για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές θεωρητικές γνώσεις ούτε είναι υποχρεωτικό να γνωρίζουν να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέταση των υποψηφίων πατήστε ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες δύνανται να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Αθήνας:

  • τηλεφωνικά στο 210.513.0758 από 09.00 - 13.00 καθημερινά
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να δείτε το σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες προερχόμενες από την ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. πατήστε ΕΔΩ 

Για να κατεβάσετε την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση εισαγωγικών εξετάσεων 2024-2025 πατήστε ΕΔΩ